Lill-Bella

I maj månad 2015 var vi i Nässjö och startade spår, lägre klass. Det gick riktigt bra. Fullt på spår och budföring och hyfsat på lydnadsdelen. Det blev 549,5 poäng och klass-seger! Få se när vi blir färdiga för Högre klass spår, det är mycket som fattas. Bella ska lära sig skälla och krypa vid min sida. Uppletande av föremål måste vi träna på mer. Hon kommer ju inte gärna på inkallning när hon söker..

Sen blev Bella lite trött...

Bellmaker´s

labrador till jakt, bruks och lydnad

innehar SKK:s bruksuppfödarpris

 

LP I Like`Ims Honest Bellmaker, "Bella", SE22611/2011

Bella är en labradortik som är precis som en labrador ska vara. Hon är orädd, mentalt stark och mycket social. Stort intresse av att arbeta har hon och en stor vattenpassion. En säsong har vi fått vara med på fasanjakt och det skötte hon utmärkt.

Meritmässigt har hon under 2013 tagit sig ur nybörjarnivå i tre dicipliner. D.v.s. en etta i nybörjarklass B-prov, uppflyttad till lägre klass spår i bruks och till lydnadsklass 2 i lydnadstävlingar. Där tog hon dessutom ett LP I under året.

Sen är hon väldigt söt också, om det nu är någon merit....

 

18 november 2013 parades Bella med FTW Oakleaf Warlord, "Murph", som finns hos Birgitta Staflund på kennel Meadowlark. Klicka här för att komma till Meadowlarks hemsida och läsa mer om Murph.

 

 

20110914

Tränat med vilt första gången. Tillsammans med andra valpar i träningsgänget. Det tyckte Bella var roligt! Det var inga problem med att ta duva eller skata. Däremot var det svårare att lämna ifrån sig dem. Det var ju SÅ spännande...

 

 

Bella hittade en rolig leksak när vi var och hälsade på Ozzys flock i Habo i augusti 2011.

foto: Kristin Wärnbring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lill-Bella hämtade vi fredagen den 29 april 2011. Anki Nordlander var chaufför.

Ja, den nya valpen fick tilltalsnamnet Bella också. Lätt att ropa och lätt för valpen att lära sig. Det gjorde den första dagen hemma. Tänkte inte på att det blev ett litet problem med hemsidan dock. litet bildspel

 

 

 

Ett litet bildspel om Lill-Bella. Först när vi var och tittade på henne i Sösdala och den första dagen i Kärda